Folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul si pentru a analiza traficul nostru. Va rugam sa alegeti daca sunteti de acord sa acceptati cookie-uri de pe site-ul nostru.
+40.744.493.610 bioastromed@gmail.com Facebook

Tratamente cu bioenergie

Tratamente cu bioenergie

Tratamentele cu bioenergie sunt deja ceva cunoscut ca alternativa complementara la medicina alopata, in ceea ce incepe sa fie din ce in ce mai practicat sub forma de medicina integrativa. Abordarea noastra este energetica si informationala prin metode studiate si practicate de acum aproape 30 de ani, atat prin metode de diagnosticare si evaluare radiestezice, cat si prin terapii inforenergetice.

 

Iata ce va oferim noi in cadrul acestui domeniu:

♦ Aliniere cuantica. Un proces special de colaborare intre terapeut si client in urma caruia se obtin rezultate remarcabile mai ales pentru probleme legate de simetria sistemului osos.

♦ Evaluare energetica. Diagnosticare a campului energetic prin identificarea anomaliilor functionale sau de structura.

♦ Terapie bioenergie. Deblocare, reglarea, armonizarea si potentarea structurii energetice si informationale in vederea reinstalarii starii de sanatate.

♦ Optimizari diverse (locuinta, activitati, obiecte, etc). Identificarea factorilor de stres energetic si indepartarea lor, armonizarea si cresterea calitatii mediului informational si energetic.

♦ Optimizari energetice pentru examene. Focalizarea campului energetic pentru obtinerea starii optime in vederea reusitei la examene.

 

Explorarile, Calatoriile si interventiile samanice sunt o alta forma de terapie practicata la cerere in cabinetul nostru, cu origini stravechi dar cu o abordare actualizata la descoperirile stiintifice din epigenetica, fizica cuantica, neuropsihoimunologie, psihologie transpersonala etc.


Bioterapia - o metoda alternativa de vindecare


Multe s-au spus si inca se vor mai spune despre ceea ce face si rezolva bioterapiile sau terapiile necoventionale. Multumita interesului tot mai larg al publicului fata de acest tip de informatii toate canalele mass media abunda in informatii legate de acest domeniu ocultat si oarecum secretizat pana in 1989. Dar la modul cel mai simplu si mai clar sa vedem ce este si mai ales cum functioneaza aceasta alternativa.


Tributari fiind formarii noastre in sfera logico-rationala, atunci cand avem o suferinta ne adresam medicului despre care am fost educati cu rigurozitate ca el este cel care ne vindeca.


Dificultatile apar atunci cand medicul nu ne poate rezolva problema pentru care l-am solicitat si atunci cautam alternative. Cel mai adesea ele se cauta in aceiasi sfera a medicinei alopate, adica un alt medic care stie mai multe, care are mai multa experienta. Si cand toate aceste cautari esueaza apare fie disperarea si atunci totul se prabuseste, fie calea credintei si atunci speranta este cea care se dovedeste un medicament eficace. Sau firesc incepem sa ne intrebam daca mai putem incerca si altceva.


Largind cercul de referinta, dupa principiul ca este o adevarata nebunie sa vrei sa obtii rezultate diferite facand acelasi lucru, ajungem in posesia informatiilor despre diferiti bioterapeuti care au rezolvat anumite probleme si cu care ne identificam. De aici si pana la decizia de a urma o terapie alternativa se naste o furtuna afectiv rationala, cu foarte multe argumente pro si contra. Adesea, decizia de a urma bioterapia este luata nu in mod rational ci mai ales sub impulsul intuitiei, al disperarii, etc.


Odata hotararea luata suferindul poate incepe terapia propusa manifestand atitudini diferite. Pot sa fie neincrezatori dar curiosi, credinciosi, refractari si disperati, etc. De aici si pana la atingerea obiectivului dorit: „vindecarea”, incepe anevoiosul drum al terapiilor complementare.


Si cum atitudinea da tonul, ea fiind primul pas pe drumul atingerii obiectivului propus… este important de stiut cum aceasta influenteaza rezultatul dorit. Astfel daca atitudinea este proactiva, adica de implicare totala in terapie sansele de vindecare sunt maxime. Daca dimpotriva pozitia manifestata este aceea de resemnare si „Hai sa o incerc si pe asta!” sansele se diminueaza vertiginos.


Practic, bioterapeutul, este cu atat mai competent cu cat el poate crea un mediu mai propice vindecarii. Si subliniem acest lucru…o atitudine pasiva  prin care suferindul asteapta ca cineva sa-i rezolve problema nu va duce niciodata la rezultatele asteptate. Acest fapt a fost si este certificat de insasi Cartea Cartilor prin acel verset in care se aminteste ca insasi credinta… fara fapte, moarta este.


Insistam pe acest aspect, al atitudinii potrivite, deoarece este clar ca singura directie de influenta, de asigurare a evolutiei terapiei in sensul dorit, si anume, cel al rezolvarii problemei, al vindecarii este cel care tine de noi ca si beneficiari ai tratamentului. Practic nu putem decat in acest mod sa influentam atitudinea si sa potentam implicarea terapeutului. Clientii pot modifica prin atitudinea lor disponibilitatea terapeutului. Este un mijloc de responsabilizare a clientului fata de actul terapeutic.


Ce anume presupune din partea terapeutului o terapie de calitate:
♦ o comunicare sau mai bine zis abilitati de comunicare foarte bine dezvoltate;
♦ disponibilitatea si atitudinea de implicare in procesul terapeutic;
♦ un echilibru personal cat mai bun si preocupari continue pentru perfectionare;
♦ cunoasterea propriilor limite de competenta;
♦ curiozitatea si deschiderea catre receptionarea de informatii, flexibilitate, capacitatea de reformulare, de reinventare;
♦ experienta acumulata; etc.


Ce presupune desfasurarea unei terapii de calitate:
♦ asigurarea unui cadru de lucru adecvat, pentru ca este clar ca nu se poate face terapie oriunde si oricum, exceptie facand cazurile de forta majora;
♦ ascultarea activa a istoriei suferindului si identificarea cauzelor problemelor ;
♦ alegerea tehnicilor si strategiilor de abordare a suferintelor precum si comunicarea lor la nivelul accesibil beneficiarului;
♦ aplicarea propriu-zisa, tratamentul ;
♦ finalizarea prin verificari ale rezultatului obtinut si recomandari de prevenire ale altor dezechilibre si suferinte.